Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Donna D’Errico jako by se pro plavky a spodní prádlo narodila… Není divu, že se chce pochlubit, když si i po třiceti letech udržuje ty samé křivky, jako když natáčela devadesátkový seriálový hit Pobřežní hlídka, který vyšvihl do hollywoodských nebes mimo jiné Pamelu Anderson, Carmen Electru nebo Davida Hasselhoffa.

Přesto se najdou tací, kteří mají potřebu herečce říkat, že je na svlékání a focení se v bikinách a následné sdílení snímků na sociálních sítích už příliš stará. Někteří trollové, především z řad žen, ji pak nazvali dokonce zoufalou herečkou.

Tehdy se s tím sexy brunetka příliš nemazala: „Cítím se zatraceně sexy. Muži mě zásobují komplimenty a mně se to líbí. Nechte mě žít. Až mi bude osmdesát a ohlédnu se zpět, budu šťastná, že jsem to dělala v době, kdy jsem ještě byla sexy.“

A v podobném duchu Donna pokračuje i nyní. Herečka na rýpaly poukázala i svými posledními příspěvky, kde se na just zvěčnila jak v sexy prádle, tak v bikinách: „Ach ne, nezveřejnila snad zrovna další fotku ve spodním prádle? Ale jo, zveřejnila. Tahle fotka se mi prostě líbí. Myslím, že vypadám pěkně,“ zhodnotila svůj snímek a asi jen blázen by s ní nesouhlasil…

Reklama

Další články

Načítám