Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Boho (32) se ve čtvrtek stala dvojnásobnou maminkou. Na svět přivedla synka Tadeáše, ten jí dal ale pořádně zabrat, jak modelka sama přiznala.

S fanoušky se podělila i o fotky z porodního sálu, které popsala slovy: „Byla to makačka, ale měla jsem tam opravdové anděle.“

Těmi měla na mysli svého porodníka, porodní asistentku a partnera Tomáše Hřebíka. Tadeášek se narodil téměř čtyřkilový a podle maminky to byla makačka i pro něj.

Naštěstí jsou ale oba v pořádku a jistě se těší domů na Jitčinu starší dceru Rosalii, kterou má z manželství s bubeníkem Lukášem Boho.

Bývalá královna krásy a zpěvačka děkovala i partnerovi za krásného synka. O tom, že bude skvělým otcem, vůbec nepochybuje.

„Tomáš mi hrozně připomíná mého taťku, takže nějaký povahový rysy mi přijdou dost podobný. A myslím si, že to bude s dětmi umět. Rozumí si s Rosálkou, mají moc hezký vztah. A není to takový hrotitel, abych tak řekla, že by něco moc prožíval,“ svěřila už před časem Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám