Hlavní obsah
Článek

Francouzská herečka Emmanuelle Béart (48) byla ztělesněním šarmu a přirozené krásy. Její posedlost mládím a strach ze stárnutí ji však již v sedmadvaceti letech dovedly k plastickému chirurgovi, u kterého si poprvé nechala zvětšit rty. Od té doby podstoupila operací hned několik a dnes herečka přiznává, že jich lituje, jelikož její tvář působí sice mladším dojmem, ale uměle.

Hvězda filmu Mission: Impossible z roku 1996 se dokonce stala součástí kampaně vedené na podporu informovanosti ohledně problematiky kosmetických procedur. „Nechala jsem si udělat rty, když mi bylo sedmadvacet. Byla to zpackaná práce,“ uvedla herečka pro deník Le Monde.

Ačkoli se dlouho spekulovalo, že herečka má za sebou nějaké zákroky, nikdy předtím to nepotvrdila. Až nyní, kdy dokonce přiznala, jak brzy začínala s první úpravou. Dnes už by to prý určitě neudělala.

„Je to vážná věc, u které nemusíte nutně předvídat všechny důsledky. Jen myšlenka na injekce mě dnes děsí. Takže nevím, jak překlenu tohle stárnoucí období,“ dodala Béart, která se ve svých 40 letech svlékla do naha a pózovala pro magazín Elle.

Související témata:
Emmanuelle Béart

Reklama

Další články

Načítám