Hlavní obsah
Článek

Už i Agáta Hanychová (38) se začala starat o své zdraví a poslechla rady maminky Veroniky Žilkové (62), která jí nadává, že je anorektička. "Po porodu jsem hodně rychle zhubla kvůli focení aktů v Tatrách a teď se chci ujistit, jestli to na mně nenechalo stopy," vysvětlila, proč si chce nechat udělat kompletní screening těla.

Protože neměla hlídání, i se synem Kryšpínem se vypravila na kliniku, kde mají nejmodernější přístroje. "Můj životní styl není zrovna ideální. Moc nejím, když nejsem s Kryšpínem, tak opravdu hodně kouřím, a hrozně málo spím. Zvlášť teď, když mu rostou zoubky. Dneska jsem naspala asi hodinu a půl a bez make-upu by se mě lidi lekli," přiznala Agáta.

"Chci si nechat zjistit na přístrojích kolik mám tuku, minerálů a vody v těle. A taky si chci nechat vybělit zuby. Sice je nemám zažloutlé, ale krásné bílé zuby jsou vizitka každého obličeje," míní Agáta. To je ale zatím jediný zkrášlovací zásah, který hodlá podstoupit.

"Přemýšlela jsem, že když se mi zase po ukončení kojení zmenšila prsa, jestli si je nenechat zvětšit od plastického chirurga. Velká prsa jsou hezká, užívala jsem si je. Na druhou stranu se ale nechci připojit ke všem těm silikonovým kráskám a zařadit se taky do téhle kategorie. Leda, že bych to udělala tajně... Ale vy byste na to stejně přišli," zafilozofovala si.

Reklama

Další články

Načítám