Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) bude se vší pravděpodobností hlavní hvězdou druhého rozvodového stání svého ošetřovatele Josefa Rychtáře (65) s jeho ženou Darinou Rychtářovou (66). Pokud tedy dorazí. „Mohu vám potvrdit, že moje právní zástupkyně navrhla soudu mezi svědky i Ivetu,“ řekla Super.cz v neděli manželem napadená Rychtářová. Útok navíc už šetří policie.

To byl ale vskutku ďábelský tah! Půl roku snášela Rychtářová manželovu nadstandardní péči o zpěvačku, až jí došla trpělivost a podala žádost o rozvod. Rychtář sice v dopise soudu tvrdil, že milenku nemá a se svou ženou spí, ta to však odmítla a chytře pozvala k soudu samu pěnici, aby se mohla vyznat k citům k milovanému Pepíčkovi, stejně, jak to na veřejnosti poslední dobou ráda činí.

Iveta se nyní může modlit, aby soudkyně návrh žalobkyně neakceptovala. „Josef se o mých návrzích svědků dozvěděl z papírů, které mi v neděli ukradl při napadení. A kategoricky mi řekl, že Bartošové v žádném případě nedovolí, aby k soudu šla,“ tvrdí paní Darina. Teď prý navíc rozhlašuje, že Bartošová nikam nepůjde, protože ani nemusí, když nejde o trestní soud. To se však mýlí. Pokud od soudkyně zpěvačka dostane obsílku, bude muset nějak reagovat. Buď dorazit nebo mít omluvu od lékaře.

Kromě toho se o případ nedělního útoku Rychtáře na jeho ženu začala zajímat policie. Ta sice ještě v pondělí Super.cz tvrdila, že se amokem říčanského podnikatele zabývat nebude, ale na základě informací nemocnice, jež případ nahlásila, už změnila názor. „Byli za mnou vyšetřovatelé, ráno mám jít podepsat protokol. Opravdu je to pro mě těžké rozhodování, jak se zachovat. Manžel mi fyzicky ublížil, měl by pochopit, že se takhle chovat nesmí, na druhou stranu máme spolu dvě děti. Ale Pepa, i když by nyní měl být diplomat, mi dává neustále nějaká ultimáta a píše mi sprosté esemesky. Nechápu ho,“ diví se Rychtářová.

Její muž prý vyhrožuje, že pokud bude Darina s policií spolupracovat, zveřejní esemesky v telefonu, který jí ukradl. „Byť tam není z mé strany nic špatného, dopustil by se trestného činu a mělo by to pro něj fatální následky. Dokonce volá z mého telefonu a vyhrožuje tomu mladému muži, který se mi dvořil, sprostě uráží lidi, které mám v telefonním seznamu. Prý dokonce spálil mé osobní věci, které mi v Teplicích odcizil. Dělá vše pro to, abych se neodvolala na osobu blízkou a opravdu souhlasila s jeho trestním stíháním. Stále nepochopil, že mezi námi je definitivní konec a k rozvodu skutečně dojde,“ dodala Darina Rychtářová.

Reklama

Další články

Načítám