Hlavní obsah
Článek

Herec z britského nekonečného seriálu Coronation Street Alex Bain oznámil zásnuby se svou partnerkou Mollie Lockwood a nezdráhal se s ohledem na svůj věk a minulost použít velmi silná slova...

Teprve dvacetiletý mladík, který ve zmiňovaném seriálu hraje postavu Simona Barlowa už od svých sedmi let, se podělil o svou lásku k o rok mladší přítelkyni, když v rozhovoru s Mollie pro britský týdeník OK! uvedl, že jsou už rok tajně zasnoubení.

Mollie prozradila, že před ní Alex poklekl během jednoho romantického rande loni v říjnu a vyslovil se… Rodině a přátelům oznámili radostnou novinu na Vánoce.

Herec je přitom již od svých sedmnácti let otcem. Holčičku Lydii-Rose mu v roce 2018 porodila jeho předešlá ještě o rok mladší přítelkyně Levi Selby, s níž tvořil pár dva roky (2017 – 2019). V květnu 2020 se seznámil s Mollie, která je podle jeho slov láskou jeho života. „Svůj život nemohu strávit s nikým jiným,“ vyznal se herec.

„Myslel jsem si, že pokud to neudělám teď, budu pořád nervóznější. Byl jsem si docela jistý, že řekne ano, ale pořád to šlo ztuha,“ řekl k zásnubám Bain.

„Chtěli jsme si užít ten zvláštní čas spolu, jen my dva, na chvíli,“ objasnila Mollie důvod, proč neoznámili zásnuby veřejnosti dřív.

Reklama

Další články

Načítám