Hlavní obsah
Článek

Ve svém kalendáři našla pár dní volna, a tak zabalila kufry a vyrazila k moři. Moderátorka Primy Lenka Špillarová (38) odletěla na otočku do Španělska. A přestože jí počasí příliš nepřálo, stihla i koupání v moři a předvedla svou figuru v plavkách.

„Kamarádka měla ve Španělsku nějaké povinnosti, tak mě vzala s sebou. Byly jsme kousek od Barcelony v letovisku Santa Susanna. Byl to takový pokus o prodloužení léta, ale nebudu vám lhát, hezky bylo jen pár hodin, zbytek byla zima a pršelo,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která i přes škaredé počasí měla štěstí a mohla do plavek.

„Ale vlastně jsme stihly všechno - opalování, koupání v moři, dobré jídlo a víno, prohlídku Barcelony a nákupy na letišti. Prostě nebyl čas ztrácet čas,“ svěřila se moderátorka Primy. „Vtipné je, že jsem za těch pár hodin udělala několik fotek, které dávám postupně na Instagram, a každý si myslí, že jsem vlastně stále ve Španělsku, užívám si dlouhou dovolenou, je tam třicet stupňů, slunce, a já už jsem dávno zpátky a v práci,“ dodala moderátorka, která je zpět v pracovním kolotoči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám