Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leah Garcia (31) se podělila na TikToku o video, na němž voskem depiluje teprve tříleté dceři Bliss obočí. Z videa se od té doby stal virál, má miliony zhlédnutí a s jistotou lze říct, že vyvolalo mnoho různorodých reakcí.

„Je mi to jedno. Radši budu, když mi budete nadávat, že jsem špatná matka, než abych nechala svou dceru chodit se srostlým obočím, jako to udělali moji rodiče mně,“ má jasný názor na věc Garcia.

Na videu je vidět, jak holčičce depiluje kořen nosu, když jí bleskově strhne proužek s voskem, dívenka přizná, že to bolelo. „To je dobré, holčičko, teď už máš dvě obočí!“ odpovídá jí na stížnost Leah.

„Když rodiče poukážou na nedostatek, v dětech to zůstane navždy. I kdyby jim to jinak nevadilo, navždy si budou pamatovat, že nebyly dokonalé pro své rodiče,“ vyjádřil názor jeden z odpůrců. „Možná v sedmi, osmi letech, ale ve třech?“ divila se další sledující, jak brzy se ke kosmetickému zákroku na dceři Leah uchýlila.

Mnozí ale naopak vyjadřovali své sympatie. „Kéž by to udělali naši mně. Tolik mě šikanovali kvůli obočí a chlupatým rukám,“ přiznala jedna taková uživatelka sociální sítě. „Tolik si mě na škole dobírali, kdyby tak tohle udělala moje máma,“ přitakala jiná.

Další zase jednoduše radili, že měla Leah použít o trochu méně bolestivou metodu nebo se k depilaci uchýlit, když její dcera spala.

Garcia reagovala na trolly s tím, že si sama Bliss depilaci vybrala a ona jen chtěla zabránit tomu, aby jí kvůli srostlému obočí šikanovali.

„Když jsem byla malá, měla jsem velmi husté obočí. Oholila jsem si ho tajně, protože můj otec si tehdy myslel, že by se děti takovými věcmi neměly vůbec zabývat. Pamatuji si, jak se mě jeden kluk ve školce zeptal, proč mám tak velké obočí,“ zavzpomínala dvojnásobná maminka pro Today.

Se svolením depiluje obočí Bliss i jedenáctileté dceři Behautti. „Nikdo je k tomu nenutí, Bliss nekřičí na protest nebo v bolestech, je to její rozhodnutí,“ dodala s tím, že kritiky chápe, ale dělá to pro dcerky dobro.

„Děti umí být kruté. Udělám všechno, abych ochránila svou dceru před šikanou,“ uzavřela.

Myslíte si, že Leah dělá správně, že depiluje tříleté dceři obočí? Hlasujte v naší anketě!

Myslíte si, že Leah dělá správně, že depiluje tříleté dceři obočí?
Ne, je příliš malá!
33,9 %
Ano, ještě by se jí děti smály.
66,1 %
Celkem hlasovalo 17107 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám