Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se Madonna (65) nebojí ani hodně žhavých líbaček se ženskými kolegyněmi, potvrzuje například i nedávno uvedený videoklip k duetu Hung up on Tokischa se stejnojmennou rapperkou. S tou se v minulosti líbala i naživo, na pódiu při koncertě, přímo před zraky diváků.

Nyní však královna popu pořádně zmátla fanoušky, když na sociální síti naznačila homosexualitu. Madonna se zapojila do nového trendu na TikToku, na videu z koupelny se snaží trefit růžovými spodkami do koše.

„Když se netrefím, jsem homosexuální,“ popsala video, které zhlédlo během první hodiny po zveřejnění 1,3 milionu lidí. A koš v něm zcela minula.

Fanoušci se teď škrábou na hlavách, co tím popová ikona chtěla říct. Přiznala snad po letech vztahů s muži a dvou manželstvích skutečnou orientaci? Nebo šlo o vtip? Každopádně tím vzbudila dost rozruch.

Se ženami sice nikdy veřejně nerandila, ale vzorem a podporovatelkou LGBTQ+ komunity je roky. Už v roce 1991 přiznala magazínu The Advocate, že si myslí, že "je každý člověk v jádru bisexuální". A sama se řídí svými slovy.

Jistě jen tak někdo nezapomene na šokující polibek Madonny s Britney Spears a následně s Christinou Aguilerou z udílení MTV Video Music Awards z roku 2003. Od té doby se Madonna hojně líbá například se svými tanečnicemi během koncertů. Těžko říct, jestli je jejím cílem předvést co nejžhavější show, nebo chce projevy skutečně něco naznačit.

V posledních měsících se nicméně chlubí novou známostí, teprve třiadvacetiletým modelem Andrewem Darnellem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám