Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už na nedávné tiskové konferenci k Českému slavíkovi nám Marek Ztracený (39) naznačoval, že chystá něco velkého, podrobnosti si ale ještě nechal pro sebe. Nyní oznámil, oč půjde. Marek chystá svůj životní koncert - chce vyprodat fotbalový stadion v Edenu s kapacitou až 38 tisíc lidí!

„Je to něco, o čem jsme snili už dlouho, a ta neuvěřitelná cesta od malých sálů, kde stálo dvacet lidí, přes 4 vyprodané O2 areny a další haly po 2 Tour de léta, by měla vyvrcholit právě v pražském Edenu 17.6. 2023 a my doufáme, že tam nebudete chybět a že to pro fanoušky i pro nás bude zážitek, na který nikdy nezapomeneme,“ uvedl zpěvák.

Mnohé pak zaskočil informací, že se bude jednat o jeho poslední veřejný koncert na několik dalších let. „Nejen proto do toho dáme úplně všechno,“ zve fanoušky do Prahy. Ti se radují z dalšího termínu, zároveň neskrývají smutek z rozhodnutí, že má jít na dlouhou dobu o poslední vystoupení.

Vstupenky budou v prodeji od 13. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám