Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Zemanová (22), finalistka třetí řady SuperStar, vyrazila před nedávnem na jarní turné s kapelou Rybičky 48. Kontroverzní turné s názvem Navostro se ale zvrtlo v nevídané orgie a Zemanová už přestává mít věci pod kontrolou. Nahý zpěvák na pódiu není výjimkou.

„Jezdíme teď koncerty skoro každý víkend a ve většině měst zůstáváme i přes noc, takže je to velmi náročné," tvrdí zpěvačka. Co ale myslí tím náročné, není zcela zřejmé. Jestli jsou to nekonečné večírky po koncertech, které by měla Zemanová kvůli svému zdravotnímu stavu po gynekologické operaci vynechat, nebo je náročné zvládat nápor mužské náklonnosti?

Báru na turné doprovází její přítel Tomáš Mouřenec, který hraje v její hudební skupině, a se kterým má zpěvačka vážnou známost už dva roky. Není však jisté, jestli jejich vztah toto turné přežije. Ze zdrojů ze zpěvaččina okolí víme, že na koncertech to pěkně jiskří i se zpěvákem ze skupiny Rybičky 48 Kubou Rybou.

„Máme společný duet, který se jmenuje Zamilovaný/ Nešťastná, a při choreografii občas musíme hrát, že já jsem ten zamilovaný a Bára ta nešťastná. Na konci písně vždy dojde k polibku, který je ale pouze přátelský," tvrdí Ryba. Jestli to tak cítí i Zemanová, je ve hvězdách. Na koncertech to tak rozhodně nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám