Hlavní obsah
Článek

První velká jarní party letošního roku se uskuteční dnes večer na oslavu svátku sv. Patrika v Jameson Zone. Hlavními hosty Jameson Zone budou Tata Bojs a Navigators, kterým bude patřit klub Roxy. Zelenou vlnu do Prahy ovšem přiveze i irská rocková kapela Riptide Movement a matador irské taneční scény DJ Aidan Kelly.

Oslav svátek Sv. Patrika s Tata Bojs a irskou whiskey Jameson!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jameson Zone vyroste v sobotu v centru metropole na čtyřech místech. Hlavní pódium bude v experimentálním prostoru Roxy, druhá scéna bude v Klubovně 2. patro, další v NoD a čtvrtá v Embrance baru, který promění oblíbené pražské muzeum piva v irský pub. Beze sporu hlavním tahákem české oslavy nejvýznamnějšího irského svátku budou Tata Bojs, kteří v Jameson Zone v Roxy odehrají tradiční, jediný jarní koncert v Praze. Hanspaulská kapela loni vydala výborné album Ležatá osmička a její koncerty bývají dvěma slovy: neskutečně zábavné.

Navigators a skvělí DJs v čele s legendami Loutkou a Bidlem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Publikum jim rozžhaví čím dál lepší Navigators, miláčci domácí klubové scény a jejich repertoár z desek Sky Travellin´ a My Place.Sestavu kapel ještě doplní talentovaní a pořádně rozjetí poprockoví Unifiction, předkapela irských Riptide Movement, kteří zahrají v Klubovně 2. patro a také The Doors Revival. O další, ale stejně kvalitní zábavu se kromě třikrát destilované irské whisky Jameson postarají také desítky českých DJs a jeden vinylový jezdec z Irska. Z domácích DJs namátkou vyjmenujme Loutku, Bidla, Robota, Dana Cooleyho nebo Tea Jay Iva.

Atmosféra z Irska v Praze!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průběhu večera se do Roxy na chvíli přenese atmosféra oslav z hlavního města Irska Dublinu, kde bude v sobotu „pódium č. 1“ globální oslavy svátku sv. Patrika. Všem opravdovým milovníkům irské whiskey Jameson by rozhodně neměl uniknout Embrace bar, kde bude k dispozici nabídka vybraných rezervních, stařených specialit Jameson Whiskey za doprovodu irské hudby sólového kytaristy.

Další články

Načítám