Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herců Lisy Rinny a Harryho Hamlina, modelka Amelia Hamlin (21), svolila k výrazné změně vizáže. Tu podstoupila „ve jménu módy“, jak uvedla. Kvůli práci si mladá dívka nechala oholit obočí.

Amelia patří v letošní sezóně k velmi žádaným modelkám. Objevila se na týdnech módy v Londýně, Miláně i Paříži, kde byla jednou z hvězd přehlídek značek Yeezy nebo Balenciaga. Na první se objevila s holou hlavou, druhou zakončovala jako divoká punkerka s piercingy. Obočí, dřív nabarvené na blond, si pak nechala vyholit kvůli focení pro magazín Interview.

Na pozornost je Amelia zvyklá odmalička. Její matka se proslavila seriálem Melrose Place a aktuálně patří k nejvýraznějším aktérkám populární reality show Paničky z Beverly Hills.

Sama Amelia pak do modelingových vod vstoupila už jako patnáctiletá, velmi aktivní je také na sociálních sítích, kde nechává nahlédnout do práce i svého soukromí. S fanoušky sdílela i to, že jako dospívající dívka trpěla poruchou příjmu potravy.

„Myslela jsem na všechna ta děvčata, která mě sledovala a komentovala moje příspěvky a uvědomila jsem si, že nechci, aby sledovala lži. Nemohla jsem dopustit, aby se malé holčičky nebo chlapci dívali na moje tělo a mysleli si, že procházím normálním vývojem,“ uvedla, proč se informaci rozhodla zveřejnit.

Pozornost na sebe strhla i posledním postem, kdy se vyfotila nahá ve vaně a ke snímkům připsala jen: „Kéž bych měla gumovou kachničku.“ Ze strany fanoušků se strhla lavina lichotek na to, jak to modelce sluší. „Teď toužím si také oholit obočí,“ vzkázalo jich několik.

Reklama

Další články

Načítám