Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Heřmánková (61) snad zastavila čas. Jak jinak si vysvětlit, že i ve svých téměř padesáti letech vypadá minimálně o deset let mladší. Šarm i postavu by jí mohla závidět i leckterá dvacítka.

Naposledy se ve společnosti Hana Heřmánková objevila na nedávném Květinovém plese ve Štiříně. Tam se nepřijela jen pobavit, ale také pracovat. Celou akci totiž moderovala. „Ples jsem moderovala už počtvrté a jako vždy to tady bylo skvělé,“ řekla Heřmánková, která rozdávala úsměvy na všechny strany. A to i přesto, že jí do smíchu poslední dobou není. S manželem Karlem Heřmánkem (76) totiž v posledních měsících řeší nelehkou situaci kolem nejistého osudu Divadla Bez zábradlí.

Společnost na plese Hance nejprve dělala rodinná přítelkyně Ivana Němečková, která má lékařskou praxi ve španělské Seville. Loni v Praze otevřela luxusní kliniku estetické medicíny a stará se také o známé tváře. Poté se k nim přidal také Karel Heřmánek, který na ples dorazil po představení z Prahy. Své krásné ženě celou dobu skládal komplimenty a neopomněl ji ani provést po tanečním parketě.

Reklama

Další články

Načítám