Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětiletá dcera nejznámějšího hollywoodského páru Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) Shiloh se stylizuje do chlapce a její rodiče se v ní tyto pocity nesnaží nijak potlačovat. Naopak ji nechávají chodit v klučičím oblečení a také ji nechali ostříhat na krátko. Malá Shiloh byla nyní spatřena spolu se starší sestrou Zaharou a maminkou Angelinou, jak kráčí po Los Angeles a na sobě měla opět zvláštní outfit - tričko se vzorem smokingu.

“Shiloh chce být chlapcem. Musíme jí stříhat vlasy. Má ráda všechno, co mají rádi kluci. Myslí si, že je jeden z jejích bratrů,“ prozradila před časem herečka v rozhovoru pro magazín Vanity Fair.

Jak je známo, Brad i Angelina jsou zastánci rovných lidských práv a podporují menšiny. Dlouho dokonce zastávali názor, že se vezmou až v době, kdy budou mít právo na manželství i homosexuální dvojice, ale se svatbou nejspíš už příliš dlouho otálet nehodlají. Naděje na změnu v zákoně jsou totiž momentálně v nedohlednu. Podle Pitta si svatbu přejí hlavně jejich děti a spolu s Angelinou by jim rádi toto přání splnili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám