Hlavní obsah
Článek

Je to tak trochu případ pro doktora Freuda. Krátce po smrti Whitney Houston média psala, že zpěvačka kromě své biologické dcery Bobbi Kristiny (19) vychovala i adoptivního syna Nicka Gordona (22), o němž se mnoho nevědělo. „Nick měl k Whitney a její rodině velmi blízko a její dcera Bobbi Kristina ho považuje za bratra," psal ještě před pár dny server RadarOnline.

Teď se ukazuje, že nevlastní sourozenci jsou si blízcí i trochu jinak. Hollywoodlife.com v pondělí napsal, že mladí lidé byli minulý týden načapáni, jak se na nákupech líbají na rty, drží za ruce a vypadají velmi šťastně.

Spekulace se ale velmi rychle proměnila téměř v jistotu, když Nick vztah se sestrou v podstatě potvrdil prostřednictvím Twitteru. „Dobré ráno všem. Je tu (na Twitteru) spousta falešných lidí, kteří se vydávají za MOJI Krissi. Skutečná je jen @REALbkBrown. Ty falešné by neměly být sledovány,” napsal, přičemž americká média nepřehlédla zvýrazněné zájmeno „MOJI“.

Aby nebylo pochyb, Nick zakrátko přidal další vzkaz. „Jo, trošku jsme se sblížili. No a co?“ Ačkoliv mezi Bobbi a jejím bratrem není pokrevní pouto, rodinný terapeut Phil Dembo Hollywoodlife.com sdělil, že jejich vztah i tak má rysy incestu.

Nešlo by o první podobný případ: Slavný režisér Woody Allen se před 14 lety oženil se svou adoptivní dcerou Soon-Yi Previn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám