Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se ozvala s dobrou zprávou. Modelku propustili z nemocnice, kde několik posledních dní ležela na kapačkách. Fanoušky pozdravila rovnou z postele, kde teď bude trávit většinu času.

„Holčičky, chci vám říct zásadní informaci, jsem doma. Musím tedy ležet, ale jsem doma,“ vzkázala Agáta svým fanynkám. Z nemocnice se přihlásila ve čtvrtek, kdy poprosila, aby jí fanoušci drželi palce.

Ke svému zdravotnímu stavu se ale konkrétněji vyjadřovat nechtěla. „Omlouvám se, ale svůj stav komentovat nebudu,“ napsala nám.

V době Agátiny hospitalizace se začalo spekulovat o údajné krizi ve vztahu s Jaromírem Soukupem (55). Zatímco modelka průběžně sdílela, že ji navštívila matka Veronika Žilková (62) a že byla v denním kontaktu se svými dětmi Kryšpínem a Miou, o partnerovi se nezmínila.

Teprve poté, co se média začala ptát, kde je, Hanychová upřesnila, že ji partner také navštívil. „Přinesl mi pyžamo,“ vzkázala modelka. Před měsícem modelka oznámila, že se Soukupem čeká dítě.

Reklama

Další články

Načítám