Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dannii Minogue (50), mladší sestra slavnější Kylie (55), promluvila o narození syna Ethana. Ten přišel na svět v roce 2010 po třicetihodinovém domácím porodu, který skončil v nemocnici císařským řezem. Pro zpěvačku šlo o traumatizující událost.

Pro domácí porod se Dannii rozhodla, protože nemocnice je pro ni spojená se špatnými vzpomínkami. „Moje kamarádka v nemocnici zemřela na rakovinu. A poslední velká zkušenost...moje sestra byla v nemocnici s rakovinou. A všude tam byla média. Neevokovalo to ve mně bezpečné místo, spíš mě to děsilo,“ svěřila v podcastu Made By Mammas.

Proto zpěvačka doufala, že zvolený domácí porod proběhne v pořádku. Na pomoc měla dvě porodní asistentky, které s ní vše připravovaly. „Všechno šlo dobře do doby, kdy mi praskla voda a on (syn) byl ve špatné pozici. Nechtěla jsem to vzdát, doufala jsem, že se otočí. Někdy se to povede,“ vyprávěla.

V jejím případě se ale porod zasekl a po třiceti hodinách bolesti musela do nemocnice. „Odvezli mě na vozíčku, nemohla jsem chodit. Čekala jsem na epidurál a skončila na císařském řezu. Čekala jsem na nosítkách na chodbě,“ uvedla s tím, že se snažila udělat vše pro to, aby tento plán B nenastal. „Když jsem čekala, až epidurál zabere, pomyslela jsem si, že kdybych tohle neudělala, zemřela bych,“ přemýšlí dnes o dvanáct let staré zkušenosti.

Otcem Ethana je model a moderátor Kris Smith, zpěvačka s ním byla ve vztahu mezi lety 2008 až 2012. Jejím aktuálním partnerem je hudební producent Adrian Newman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám