Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvníci středečního koncertu Jacka Johnsona v Santa Barbaře měli možnost mezi fanoušky zahlédnout i vévodu a vévodkyni ze Sussexu, prince Harryho (39) a Meghan Markle (42).

Manželé si party užili v ohraničeném sektoru, kde bylo několik dalších lidí, s nimiž se vévoda a vévodkyně normálně bavili. Stejně jako ostatní si také zatančili a koncert si užili jako každý jiný fanoušek známého amerického písničkáře.

Do společnosti si Harry a Meghan vyrazili poprvé od návratu z Londýna. Do Velké Británie přiletěli pracovně, během jejich návštěvy ale 8. září zemřela Harryho babička královna Alžběta II. Vévoda a vévodkyně tak nakonec měli zcela jiný program, než původně plánovali.

V Santa Barbaře manželé začali nový život poté, co se vzdali funkcí předních členů britské královské rodiny a od povinností se trhli. Žijí v luxusním sídle v prestižní čtvrti hvězd Montecito.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám