Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Kerestešová (39) kupodivu neodjela na vysněnou dovolenou na Filipíny se svým přítelem Jakubem Strangmüllerem, ale namísto toho jí dělala na cestách společnost nejlepší kamarádka z dětství Jana.

Problémy ve vztahu za tím ale nehledejte. Důvod, proč jí nebyl nablízku její partner, je jasný. Mladý asistent režie musel natáčet v Čechách se skandinávskou produkcí pohádku.

Hvězda seriálu Vyprávěj pojala dovolenou dobrodružně. Dívky se rozhodně neválely u bazénu nějakého luxusního resortu, ale během dvou týdnů nacestovaly s baťůžkem na zádech stovky kilometrů. Andrea během dovolené navštívila spoustu krásných míst. Nejvíce se dívkám líbilo na severu ostrova Palawan, z něhož podnikaly výlety na opuštěné ostrůvky s pohádkovými lagunami.

„Přesuny mezi ostrovy jsou velice komplikované. Loď jede někdy třeba jen jednou týdně, a proto jsme využívaly letadlo jako městskou hromadnou dopravu. Letenky nejsou ani moc drahé," radí Andrea.

„Je to nádherná země, takový malý ráj na zemi. Pokaždé je ale nutné odjet z nějakého města lodí pryč na objevování," říká Kerestešová.

Herečku na Filipínách uchvátil podvodní svět, a tak se s kamarádkou často potápěly. Tyto radovánky vzbudily v herečce touhu udělat si potápěčský kurz. „Už začínáme plánovat cestu na Fidži. Mám co dělat, abych našetřila na další cestu," směje se Andrea.

Reklama

Další články

Načítám