Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Iveta Lutovská má prý postavičku od boha. V posilovně ji jen tak neuvidíte a před předváděním prádélka klidně spořádá pár koblih. "Věřte, nevěřte. Je to tak. Kdybych říkala, že jsem dvakrát týdně v posilovně, tak bych lhala. Diety nedržím, jím úplně všechno. A před přehlídkou nám produkce opravdu připravila koblihy. Tímto jim moc děkuju," řekla s úsměvem Super.cz Lutovská.

"Kdybychom nejedly, mohly bychom kolabovat. Nacvičovaly jsme spoustu hodin tři dny, dnes přehlídka, to by nešlo nejíst," vysvětluje modelka.

I když Iveta stejně jako ostatní krásky předváděla kalhotky tanga, zadeček moc neukázala: "Vždycky jsem měla něco za sebou. Nejhorší to bylo s balónky. Málem jsem se postarala o veselo na závěr, kdy stačilo málo a šla jsem se k zemi. Zamotala jsem se do nich. Při otáčení jsem si myslela, že se za mnou posunou jako vlečka a ejhle, měla jsem provázky zamotané všude kolem nohou," dodala krásná Lutovská, která nakonec situaci ustála.

"Ale na závěrečné defilé už jsem si jít netroufla. To bych byla na zemi zaručeně," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám