Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už brzy se mohou televizní diváci těšit na nový seriál z dílny HBO nazvaný The Idol. Hlavní roli v něm získala třiadvacetiletá dcera Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis Lily-Rose Depp, která v něm ztvární popovou hvězdičku, jejíž kariéra míří vzhůru.

Pro Lily-Rose se jedná o první zkušenost s televizní tvorbou, dosud hrála pouze v několika filmech jako například Mroží muž, Yoga Hosers, Tanečnice, Planetárium nebo Král.

Mužskou hlavní roli zastane zpěvák The Weeknd. Spolu s nimi se objeví i Troye Sivan, Debby Ryan a mezi účinkujícími figuruje rovněž tragicky zesnulá Anne Heche. Již z fotografií je přitom zřejmé, že se pro Lily-Rose bude jednat o dost odvážnou roli a ve většině scén nebude příliš oblečená.

Světlo světa snad již konečně brzy spatří i nové zpracování hororu Nosferatu, jenž by se měl začít natáčet na konci podzimu v České republice. Režie novodobého pojetí této slavné hororové klasiky z roku 1922, jež je adaptací Drakuly, se ujímá Robert Eggers. V hlavní roli se objeví Bill Skarsgård a objektem jeho zájmu nebude nikdo jiný, než Lily-Rose Depp. Možná ji tak brzy potkáte například v ulicích naší metropole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám