Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V show Česko Slovensko má talent se představilo rodinné duo otce se synem, a především starší z nich předvedl extrémně silný lidský skus. Pro oba není problém vytahovat jen s pomocí zubů zatlučené hřebíky nebo překusovat plechovky.

Porota ve složení Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Jaro Slávik (49) a Marta Jandová (50) jen zírala na to, co všechno otec se synem dokážou. Hlava rodiny má opravdu páru!

„Dostal jsem talent od boha, že mám silnou držku. Je to i prokázané, pozvali si mě do USA na jednu univerzitu, kde skusy testují, a zjistili, že mám skus silnější než aligátor,“ pochlubil se silák.

„Prý kdybych měl o šest centimetrů delší pusu, tak dokážu někomu ukousnout v klidu ruku. Na centimetr čtvereční má obyčejný člověk nějakých 60 kilo skus, já ho mám přes půl tuny,“ chlubil se v sobotním Talentu silák. Na jeho drsné kousky se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám