Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomu se říká obrat o 180 stupňů… Ještě minulý měsíc to vypadalo, že je pětadvacet let trvající manželství Sylvestera Stalloneho (77) a Jennifer Flavin (54) v koncích. A ve čtvrtek? Žena se jej láskyplně drží a u toho pozorně naslouchá jeho monologu s obdivným úsměvem na rtech…

Když před pár dny vyšlo najevo, že bývalá modelka stáhla žádost o rozvod, ulevilo se jistě hlavně jejich třem dcerám Sophii (26), Sistine (24) a Scarlet (20). Jak se zdá, manželé chytli druhý dech a nyní vypadají šťastnější než kdy dřív.

Oba měli také během procházky městem na rukou snubní prsteny. Fotografové je zachytili v centru Manhattanu, jak kráčeli směrem ke galerii umění, kde se mimo jiné setkali s Leonardem DiCapriem a jeho otcem.

Za žádostí o rozvod údajně stál hercův rozmařilý způsob života, kdy Jennifer vadilo, že až příliš a bez rozmyslu utrácí jejich společné peníze.

„Sešli se doma, kde si spolu promluvili a jsou ochotni pracovat na tom, co je rozdělovalo. Oba jsou nesmírně šťastní,“ prozradil hercův mluvčí pro Page Six.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám