Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Victoria Hervey je očividně stylistkou sama sobě a i přesto, že za svůj výběr bývá často kritizována, radami odborníků se zjevně zabývat nehodlá. Mnozí jistě nezapomenou například na její šaty z červeného koberce na festivalu v Cannes, v nichž odhalila asi i to, co nechtěla.

Naposledy Victoria vyrazila do víru velkoměsta ve čtvrtek večer s jasným cílem - pořádně oslavit své 46. narozeniny. Party se konala v londýnském podniku Tramp a na první pohled to oslavenkyni moc slušelo…

Victoria před fotografy v metalických vypasovaných šatech bez výstřihu s dlouhými rukávy i ochotně zapózovala fotografům, a když už se zdálo, že tentokrát to byla trefa do černého, otočila se blondýnka k objektivům zády a přešlap byl na světě.

Dcera 6. markýze z Bristolu, která měla se šaty i hezky sladěné páskové sandálky na jehlách, totiž sexy detail v podobě holých zad pokazila černou podprsenkou. Však se podívejte v naší galerii, jak tentokrát mohla bývalá modelka zabodovat, kdyby ji vynechala.

Reklama

Další články

Načítám