Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Iveta Vítová (40) prožívá letošní rok jako na horské dráze. V květnu oznámila rozvod, poté si nikdo nemohl nevšimnout toho, jak modelka pod tíhou stresu hubne, ale jak ona sama říká, vše se děje z nějakého důvodu. Aktuálně už je krásná moderátorka spokojená.

"V mém životě se pořád něco děje. Občas je to dost náročné, ale všechno spěje k dobrému konci a všechno se děje z nějakého důvodu," svěřila se kráska Super.cz. "Začali jsme s dětmi novej život, máme ho ve třech a je nám vlastně takhle hrozně fajn," říká s úsměvem.

Má za sebou nelehké období, a zároveň se plně věnuje svým dvěma dětem, Anetce a Matýskovi. Prozradila například, že její dcera začala od září hrát fotbal. Nedávno donesla ze školy trojku z diktátu.

"Přinesla první trojku z diktátu a já jsem to vůbec nepobrala. Možná jsem to vzala hůř než ona, takže jsem dělala přesně to, co jsem říkala, že nikdy dělat nebudu," práskla na sebe Iveta a přiznala, že dceři pořádně vyčinila.

Nakonec se jí to v hlavě ale rozleželo. "Tak jsem se omluvila a řekla jsem, že se to může stát. Ve finále si my rodiče musíme uvědomit, že známky jsou víceméně naše vizitka," říká modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám