Hlavní obsah
Článek

Ačkoli se Karolína Kurková (40) věnuje modelingu po porodu syna Tobina výrazně méně než v minulosti, módní svět na ni rozhodně nezapomněl. Koncem března si tak Karolína převezme ve Vídni ocenění s názvem ‚Ikona stylu‘, které jí bude předáno v rámci udílení cen Vienna Awards for Fashion & Lifestyle.

Organizátorka večera Marjan Firouz na adresu Kurkové pronesla: „Karolína se objevila více než dvacetkrát na obálce časopisu Vogue. Stala se nejmladší modelkou, která byla zvolena Modelkou roku a byla součástí více než 400 přehlídek těch nejznámějších návrhářů.“

Karolína se nejvíce proslavila v době, kdy byla jedním z andílků značky Victoria’s Secret a v minulosti patřila mezi nejlépe placené modelky světa. Již v patnácti letech se objevila v americkém Vogue a těsně před svými sedmnáctinami už zdobila titulní stranu tohoto prestižního magazínu.

V současnosti se Kurková objevuje v německé soutěži hledající nové tváře modelingu s názvem Perfektní modelka. Karolína pořad moderuje spolu s německou kolegyní Evou Padberg, s níž se rovněž snaží nové modelky ‚koučovat‘ a předat jim své letité zkušenosti.

Reklama

Další články

Načítám