Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna z Walesu (42) se v rámci návštěv nejrůznějších zařízení a organizací mnohdy setká s novou zkušeností, kterou si může na vlastní kůži vyzkoušet. A jelikož jde vždy do všeho po hlavě a ničeho se nezalekne, je vidět, že si právě různorodý program v rámci svých královských povinností užívá nejvíc. Společně s manželem Williamem (41) absolvovali jednodenní výlet po Severním Irsku, kde si Kate mohla vyzkoušet i roli barmanky.

Na budoucí královský pár čekaly jako vždy zástupy lidí včetně spousty dětí, které na setkání s Kate a Williamem dozajisté nikdy nezapomenou. Poté, co se s nimi vřele přivítali, navštívili organizaci PIPS Charity podporující osoby, které se ve svízelných životních situacích pokusily o sebevraždu nebo o tom uvažovaly.

Následně se pár přesunul do samoobslužné jídelny Trademarket v Belfastu, kde je čekal závod o to, kdo dřív umíchá koktejl zvaný Up the Lagan in a Bubble, jenž je odkazem na řeku, která protéká městem a zároveň slangově znamená 'nejsem včerejší'. Drink se skládá z ginu, ovocného čaje, sherry, japonského švestkového likéru umešu, limetky a tapiokových perel.

Vítězem se sice stal následník trůnu, ale Kate, tentokrát oděná do hedvábné blůzky Winser London a kabátu od Alexandera McQueena, všechny odzbrojila svou soutěživostí a širokým úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám