Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka zápasníka MMA Karlose Vémoly (38) Lela (34) odletěla až do dalekého Íránu, kde podstoupila plastickou operaci nosu. Ten si v minulosti nechala upravovat už dvakrát, ale nepovedlo se to podle jejích představ. Proto se rozhodla vsadit na íránského odborníka. Upravit si nechala také víčka.

„Byla to náročná operace, která trvala čtyři hodiny. Museli mi nově předělat celý nos. Po narkóze mi bylo velmi zle. Bolest jsem necítila, dostávala jsem infuze,“ prozradila na sociální síti Lela, o jejíž dceru Lilinku a syna Rockyho se mezitím stará babička.

„Neskutečně se těším na svého muže Karlose a své dvě děti. Strašně mi chybí a moc se na ně těším, už brzy budu doma. Děti mají změnu, ale u babičky je vždy super,“ ujistila všechny o tom, že její ratolesti nestrádají.

Fanouškům se pak pochlubila i první fotkou po zákroku. Nos má logicky ještě zakrytý náplastmi a obvazy. A jak dlouho bude trvat její rekonvalescence? „To je individuální, nos se hojí dlouho, respektive postupně si musí sednout, protože časem pracuje, výsledný efekt bude do půl roku,“ říká Lela.

Ta do Íránu odletěla i přes to, že se v Teheránu konají masivní demonstrace. Ty začaly jako reakce na zadržení a následné zabití dvaadvacetileté Mahsy Amíníové, jež byla zatčena mravnostní policií údajně kvůli tomu, že jí šátek nezakrýval vlasy. Dívka ve vazbě zemřela a Íránci z její smrti viní policii a její brutalitu.

„Lidé tu normálně žijí, nechodíme na místa, kde jsou nepokoje, dáváme si pozor, a tím pádem se nám nemůže nic stát,“ míní Lela, která se již brzy vrátí do Česka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám