Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simon Dorante-Day, jenž už od 90. let vehementně tvrdí, že je utajeným synem krále Karla III. a jeho dnes již manželky královny Camilly, uvedl, že jej v posledních týdnech oslovilo několik filmařů se zájmem natočit jeho příběh.

Dorante-Day je přesvědčen, že pokud se dokument o jeho životě plný údajných důkazů o tom, že je potomkem královského manželského páru, dostane mezi lidi, má větší pravděpodobnost, že jej král s královnou konečně vyslyší s jeho letitými žádostmi o test DNA. Asi není žádným překvapením, že se dosud k jeho tvrzením nikdy nikdo z paláce veřejně nevyjádřil.

Muž sice dlouhá léta žije v Austrálii, ale narodil se ve Velké Británii, a když mu bylo osm měsíců, byl dán k adopci, přičemž oba jeho adoptivní prarodiče pracovali pro zesnulou královnu Alžbětu II. a jejího chotě prince Philipa.

Podle jeho tvrzení mu jeho babička na smrtelné posteli řekla, že je synem Charlese a Camilly. Pár ho měl tajně počít v roce 1965, když bylo současnému britskému králi teprve 17 let a Camille necelých devatenáct.

„V posledních týdnech jsem byl zaplaven mnoha dokumentárními filmaři a společnostmi, kteří by se rádi podělili o můj příběh. Nakonec bych chtěl vidět svůj příběh na Netflixu nebo na podobné platformě a oslovím je. Už za mě jedná jedna osoba, které důvěřuji,“ prozradil Dorante-Day.

„Řeším celou záležitost právní cestou, ale vím, že informování co největšího počtu lidí o mých důkazech bude klíčem k tomu, aby se Karel III. a Camilla mými nároky zabývali. Chci od obou udělat test DNA, a pokud k tomu pomůže sdílení mého příběhu, pak říkám, pojďme do toho,“ dodal rázně odhodlaný muž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám