Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Tilly (64) se účastnila slavnostního uvedení druhé řady seriálu Chucky o legendární vraždící panence. Herečka nemohla chybět, neboť už roky propůjčuje hlas Chuckyho nevěstě Tiffany Valentine.

Herečka vypadá fantasticky, v korzetových šatech s vyšponovaným poprsím jí to nesmírně seklo a je vidět, že šmrnc neztrácí ani po šedesátce.

Jennifer prvně ztvárnila Tiffany v Chuckyho nevěstě z roku 1998. Roli si pak zopakovala ve filmech Chuckyho sémě (2004), Chuckyho kletba (2013) a Chuckyho kult (2017).

A samozřejmě také v loni uvedeném seriálu televizní stanice Syfy, který se nyní dočkal druhé sezóny. Chuckymu v něm nepropůjčuje hlas nikdo jiný než legendární Brad Dourif (72), který smrtícího zrzka dabuje už od roku 1988.

Tehdy vznikl první horor o maniakovi v těle děsivé panenky s názvem Dětská hra. Ta se pro velký úspěch dočkala dvou pokračování v letech 1990 a 1991, a dokonce ne příliš povedeného remaku v roce 2019. To byl také jediný ze snímků, v němž daboval Chuckyho někdo jiný.

Dourif je velmi známým hercem, který proslul mnoha filmy. Za všechny lze jmenovat Formanův Přelet nad kukaččím hnízdem, kde ztvárnil Billyho Bibbita, za což si vysloužil nominaci na Oscara. Dále Vetřelec: Vzkříšení, v němž si zahrál doktora Gedimana, pamatovat si ho můžete ale také jako Grímu Červivce z Pána Prstenů.

Tilly kromě Tiffany z Chuckyho propůjčuje hlas také Bonnie Swanson v Griffinových. V postprodukci má nyní film Sallywood, pamatovat si ji můžete ale také z filmů Lhář, lhář, Pasca a mnoha dalších.

Reklama

Další články

Načítám