Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Multitalentovaná Jennifer Lopez (54), v níž se snoubí pěvecký, herecký, taneční, ale i obchodní um, momentálně natáčí v Los Angeles svůj nový film s názvem Atlas. V sci-fi snímku nebude nouze o akční scény, na které si přece jen ani ostřílená Jennifer netroufá. Na záskok má však hned dvě dublérky, které jsou na první pohled od skutečné JLo téměř k nerozeznání.

Dámy oděné do stejného oblečení a v totožném účesu kráčely během natáčecí pauzy po place a poctivě doplňovaly tekutiny. Jennifer byla mezitím spatřena s krvavou rankou na hlavě, která byla s největší pravděpodobností pouze dílem maskérů a součástí natáčení.

Jelikož jsme na Jennifer byli dosud zvyklí spíš z romantických komedií, i pro herečku se dozajisté jedná o zajímavou hereckou výzvu.

Thriller z dílny Netflixu pod režijní taktovkou Kanaďana Brada Peytona (44) pojednává o ženě žijící v budoucnosti, kde jsou vojáci s umělou inteligencí běžná věc. Jeden z těchto vojáků se však rozhodne, že konec lidstva je jediným řešením, jak zajistit, aby už neexistovala válka. A není pochyb, že JLo sehraje v tomto souboji mezi lidstvem a umělou inteligencí zásadní roli…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám