Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) se netají tím, že v poslední době přibrala nějaké to kilo, ale ani tím, že je se svou figurou nyní spokojená. A to i díky manželovi Travisi Barkerovi, který její křivky obdivuje a miluje.

To je pro nejstarší z klanu Kardashian novinka, s bývalým partnerem Scottem Disickem, s nímž má tři děti, to byl totiž trochu jiný příběh.

„Když jsem byla super štíhlá, byla jsem pořád nervózní. Ne kvůli váze nebo jídlu, ale kvůli toxickému vztahu, ve kterém jsem byla,“ přiznala v nové epizodě reality show Kardashianovi, která aktuálně streamuje na Disney+. V té době Kourtney vážila neuvěřitelných 43 kilo.

„Fakt, že mám partnera, který mě podporuje a neustále mi lichotí, i když moje tělo prochází určitými změnami, dost pomáhá,“ dodala.

Kourtney přibrala v posledních 8 měsících, kdy se s Travisem snažili o dítě a podstupovala umělé oplodnění. Proces, který byl pro televizní hvězdu náročný fyzicky i psychicky, bohužel nevyšel, a tak snahu o miminko zatím vzdali.

„Dítě si stále přejeme, ale pokud nám to bůh nedopřeje, nedá se nic dělat," dodala smířlivě.

Kourtney se už dříve svěřila, že u ní hormony vyvolaly předčasnou menopauzu a způsobily přibírání na váze. Nabrala ovšem na pouhých 52 kilo, což není žádná hrůza. Navíc si své křivky opravdu užívá.

„Mám úžasný zadek a moje kulatější já se mi moc líbí,“ nechala se slyšet dokonce. A jak se můžete přesvědčit v galerii, opravdu jí to sekne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám