Hlavní obsah
Článek

Utíká to jako voda! Herečka Hana Vagnerová (41) už s charismatickým Francouzem Nicolasem Escavim randí déle než rok. Ten dorazil do Prahy a dělal Hance doprovod na luxusní společenské akci. Ačkoli Nicolas česky nerozumí, k rozhovoru svolil a je rozhodně o co stát...

"Přijel do Prahy, je tady se mnou a vzhledem k tomu, že už jsme spolu rok, tak si myslím, že je úplně v pořádku, že na takové akce jdeme spolu," prozradila Hanka na úvod.

Nás zajímalo, jak se Nicolas vypořádává s extrémním mediálním zájmem.

"Já myslím, že on má v sobě dost šoumenství, dělá si svoje vlastní projekty a je tady jako ryba ve vodě," svěřila se Super.cz Vagnerová a zeptala se na názor i svého přítele, který byl po jejím boku. Roztomile se pak doplňovali ve více jazycích, jak si můžete poslechnout ve videu.

Vztah jim kvete už rok a je na nich vidět, že jsou oba moc šťastní. První výročí oslavili v romantické Paříži. "Byli jsme v Paříži a šli jsme na muzikál Lví král," řekla Hanka. V další části rozhovoru nám pak Nicolas s Hankou se smíchem vysvětlili, jak si vytvořili vlastní jazyk, který se skládá z italštiny a španělštiny.

Vagnerovou brzy čeká slavnostní premiéra očekávaného filmu Hranice lásky, ve kterém si zahrála hlavní roli a podílela se také na scénáři. Do kin snímek vstoupí 3. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám