Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Iva Kubelková (46) oslňovala na akci svojí krásou, a kromě otázek kolem vzhledu a zdravé výživy nám prozradila, že se připravuje na fakt, že její dcery pomalu, ale jistě dospívají. Rodinné dovolené už zřejmě nebudou stejné a naťuklo se i téma stěhování.

"Měli jsme krásné léto. Hodně jsme cestovali, snažili jsme se pořád někde být, protože děti stárnou a je nám jasné, že už to třeba nebude dlouho trvat, a nebudou s námi chtít na dovolené jezdit. Tak se snažíme si to užít," svěřila se Super.cz Iva.

Romantickým chvílím jenom s manželem se ale nebrání, naopak. "Nám je spolu fajn," usmívá se Iva, která se svým partnerem Georgem Jiráskem letos oslavila 20 společných let.

Řeč přišla i na stěhování, respektive bydlení, které si bez dětí Iva zatím nedokáže představit. "Čím déle tam děti vydrží, tím lépe," míní moderátorka. "I když samozřejmě chápu, že je určitá věková hranice, kdy už je to divné, ale já tohle nechávám zcela na dětech. U mladší Karolíny to zatím nepřipadá v úvahu, tak maximálně u starší Natálky," dodala Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám