Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co Blake Lively (36) zveřejnila zprávu, že s manželem Ryanem Reynoldsem (47) čekají čtvrté dítě, začal mezi paparazzi boj o nejlepší záběr těhotné herečky. Fotografové přitom nedbali soukromí, a tak se Lively rozhodla jednat.

Aby předešla honu, který na ni a její nejbližší paparazzi uspořádali, sama na sociální síti zveřejnila sérii fotografií, které zachycují její těhotenství. Přestože je v šoubyznysu už roky, nezastírala rozčarování nad bezohledností některých médií.

„Tady jsou mé těhotenské fotky, zachycené v reálném životě. Takže těch jedenáct lidí, kteří mi stojí před domem, aby chytli nejlepší záběr, mě už může nechat na pokoji. Děsíte mě i mé děti. Všem ostatním děkuji za lásku a respekt a za to, že přestanete sledovat profily a weby, které vydávají i fotky dětí. Ukažte jim svou sílu. Děkuji také médiím, které nepublikují snímky dětí. Je to obrovský rozdíl,“ napsala herečka. Fotek sdílela hned několik, zachycují ji v pohodlí domova, s manželem a blízkými.

Lively a její muž platí za jeden z nejvtipnějších párů šoubyznysu, ale když jde o děti, jdou všechny žerty stranou. Soukromí svých potomků bedlivě střeží, což většina médii plně respektuje. Poprvé a naposledy své dcery James (7) a o rok mladší Inez (nejmladší Betty tehdy ještě nebyla na světě) vzali na odhalení hercovy hvězdy na chodníku slávy v Hollywoodu v roce 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám