Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co si myslela, že jí mnoho času nezbývá. Když jí v roce 2018 konečně diagnostikovali roztroušenou sklerózu, nejspíš se Selmě Blair (51) ani nesnilo, že si ještě někdy zatančí v televizní soutěži. A přece jen.

Díky agresivnímu ozařování a chemoterapiím je její nemoc v remisi, a herečka se tak vrací ke svým oblíbeným činnostem, jako je třeba jízda na koni, a k práci. Kromě toho přijala pozvání k účasti v letošním ročníku americké verze StarDance.

Přestože jsou pro ni tréninky velmi náročné, před televizními kamerami absolutně boduje a není vůbec znát, že by ji zákeřná nemoc sužovala.

„Pravdou je, že hodně omdlévám,“ přiznala Entertainment Tonight s tím, že právě proto má neustále k ruce svého asistenčního psa Scouta.

„Od toho je Scout pořád se mnou. Není to tak, že bych úplně ztratila vědomí a museli mi volat záchranku. Jen najednou nevidím, ztratím balanc, jdu k zemi a na chvíli jsem dezorientovaná,“ popsala.

Scout se při takovém pádu postará, aby si neublížila. Oporou je jí také taneční partner Sasha Farber. Ten herečku po jednom takovém omdlení nabádal, aby si vzala na den volno. Selma byla ale zásadně proti. Místo dvou hodin trénovala pět, aby své kroky zdokonalila.

V posledním kole při smyslné rumbě diváky naprosto ohromila. Většinu choreografie měla na očích šátek, o to byl tanec působivější, jak se můžete přesvědčit v ukázce níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám