Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka kapely No Doubt oslavila začátkem října třiapadesáté narozeniny, a přestože jde o hudební hvězdu, ženu populární a veřejně známou, věk Gwen Stefani (54) mnoho fanoušků zaskočil.

Lidé Gwen hromadně gratulují a hojně komentují, jak dobře vypadá. „Gwen Stefani buď nestárne, nebo ji zakonzervovali,“ napsal jeden z fandů. Další vyjevil přání, že chce stárnout stejně jako Gwen, třetí pak dodává, že zpěvačka se od dob slavného hitu Hollaback Girl vůbec nezměnila.

Téma svěžího vzhledu není pro Stefani nové, otázky na to, jak se udržuje fit, dostává pravidelně. V jedné z odpovědí zpěvačka uvedla, že mladou ji udržuje láska a zamilovanost, což jsou témata, která často reflektuje i ve své tvorbě. „A to je můj facelift,“ uvedla „nestárnoucí“ Gwen.

Konkrétněji pak pro Forbes řekla, že v péči o pleť vyznává jednoduchost a pravidelnost. „Má ranní rutina zahrnuje modlitbu, čištění zubů a hydrataci pleti. Občas si dopřeji masáž obličeje, abych se zbavila otoků. Večer se odlíčím a namažu se hydratačním krémem,“ popsala prověřenou péči.

Gwen Stefani v klipu Hollaback Girl z roku 2005

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám