Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že by vyrazila na přehlídku Top secret, nechtěla topmodelka Michaela Kociánová ani slyšet. Podle jejího kamaráda, který se tam objevil, nemá chuť se potkávat s exmilencem Leošem Marešem (47), jenž večer moderoval a s nímž se krátce předtím rozešli. To jeho další bývalá láska Hana Svobodová tenhle problém nemá.

I když se pro Super.cz nechtěla k rozchodu svého exmilence vyjadřovat, rozhodně nevypadala, že by ho litovala. Dokonce se k němu s úsměvem přihnala s mikrofonem módní televizní stanice.  Téma spodního prádla, které se v rámci specializace jejího média probíralo, zvládli oba bez problémů.

Hanku trochu mrzelo, že ona mezi modelky, jejichž předvádění na molu Leoš komentoval, nepatřila. "Prádlo předvádím docela často. Snad se příští rok dostanu i sem," věří Hanka. Zatím se ale v kalhotkách a podprsence promenuje i v barech a diskotékách, což zrovna prestižní záležitost není.

"Tam ale raději chodím se šátkem kolem boků, aby mi chlapi zblízka nekoukali na zadek," svěřila Super.cz Svobodová. Nikdo si ji ale přes zadeček zatím plácnout netroufl. "To bych plácla taky, ale jinam," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám