Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodského herce Russella Crowa (58), který se nesmazatelně zapsal do pamětí všech filmových nadšenců rolí nezdolného Gladiátora, byste v posledních dnech mohli potkat v Římě, kam zavítal i se svou půvabnou a o mnoho mladší přítelkyní Britney Theriot.

S blond kráskou, která je o celých sedmadvacet let mladší, herec randí už dva roky, a jak je vidět, snaží se s ní udržet krok. Naposledy byli spatřeni v ulicích italské metropole na elektrických skútrech, kde si užili sportovní odpoledne. Dorazili totiž na tenisový kurt, kde si s ochrankou zahráli tenis. A zatímco Britney vypadala, že jí sport rozhodně nebude cizí, Russell se na kurtu trochu trápil.

Ke komfortu ve slunečném počasí asi nepřispěla ani teplá mikina, kterou měl na sobě, zatímco jeho partnerka, známá z filmu Zlomené město, v němž si zahrála mimo jiné i s Crowem, si užívala hru jen v tílku a šortkách.

Novozélandský rodák, jenž za ztvárnění Gladiátora získal v roce 2000 i Oscara, si v minulosti prožil bouřlivý vztah s australskou zpěvačkou Danielle Spencer, s níž se seznámil v roce 1989 při spolupráci na snímku The Crossing. Crowe ovšem tu a tam podlehl některé se svých krásných kolegyň, a tak například v roce 2000 prožil románek s Meg Ryan, poté třeba s Heather Graham, Petou Wilson, ale údajně i s Nicole Kidman neho Jennifer Connelly.

V roce 2001 se však s Danielle usmířili a po dalších dvou letech byla veselka. Mají spolu dva syny Charlese (18) a Tennysona (16). Jejich odloučení přišlo v roce 2012, definitivně rozvedeni byli o šest let později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám