Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhé dítě? Na tuhle otázku odpověděla krásná modelka Petra Faltýnová (46) čtyřikrát ne. Faltýnová má s manželem Simonem Šteklem dceru Adrianu, které je dva a půl roku. Pouhá myšlenka, že by měli rodinu rozšířit, ji rozčílila a svoji zápornou odpověď odmítla blíže komentovat.

Pár to neměl v soužití jednoduché. Petra se nechala na začátku manželství zlákat do osidel známého poutníka Jiřího Langmajera (57). Od narození dcery se ale zdálo, že je všechno v pořádku. Zase taková idyla to ale asi nebude.

Petra v Česku téměř nepracuje, za modelingem odjíždí do zahraničí. "Mám svoje stálé klienty. Vlastně jde hlavně o katalogy, ale právě ty platí činži," upřesnila. Ostatně i o finanční situaci jejího muže některá média spekulovala. "Pak mám ještě jednu zajímavou nabídku, ale v současné době se rozhoduje mezi čtyřmi modelkami, takže to nechci zakřiknout," dodala Petra.

I když nechce druhé dítě, nad dcerou Adriankou se Faltýnová rozplývá. "Má svoji hlavu, prosazuje své názory. Někdy si připadám, jako bych mluvila sama se sebou. Ale právě takovou ji chci mít," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám