Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve před pár dny vyšlo najevo, kdo se příští rok v únoru postará o pobavení více než stovky milionů televizních diváků během poločasu SuperBowlu a nebude to nikdo jiný než Rihanna (36)! Finále amerického fotbalu je nejsledovanější sportovní událostí roku a pro každého umělce je ctí být jeho součástí. Čerstvá maminka, která vychovává čtyřměsíčního syna s partnerem ASAP Rockym, přiznala, že je z toho nervózní…

Naposledy byla zpěvačka spatřena, když v úterý zašla do obchodu s potravinami Bristol Farms v Hollywoodu. Ležérně oděná zpěvačka vyrazila jen v pantoflích a na sobě měla šortky a oversize mikinu s podobiznou rappera DMX, který od čtrnácti let bojoval se závislostí na kokainu a na následky předávkování také loni v dubnu zemřel.

Přestože by se mohlo zdát, že profík jako je RiRi už snad ani netuší, co znamená mít trému, pravdou zůstává, že zpěvačka se v posledních letech věnovala spíš podnikání než hudbě.

Kromě několika spoluprací se známými módními značkami se sama angažovala v navrhování oblečení v rámci své značky Fenty, její spodní prádlo pro změnu dostalo název Savage X Fenty a kosmetický průmysl obohatila o značky Fenty Beauty a Fenty Skin.

Není proto divu, že velký návrat po porodu, a rovnou v poločase SuperBowlu musí znervóznět i někoho, jako je jinak vždy sebejistá Rihanna…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám