Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pod pojmem montovaný dům si většina z nás představí dřevostavbu, která se přiveze na pozemek a tam se sestaví. Málokdo ale ví, že obdobnou stavební technologii používají i Domy jedním tahem (DJT) vyrobené z keramického betonu, které mají oproti dřevostavbám mnoho výhod. Kompletní typový projekt takového domu můžete navíc získat zcela zdarma.

Rychlost výstavby je skutečně ohromná. Na připravené základové desce zabere hrubá stavba jednopodlažního domu pouhý jeden den. U patrových domů jsou to pak dva dny. “Nejvíce překvapení bývají sousedi, když se vrací z práce a na sousedním pozemku najednou stojí dům.” Říká vedoucí prodeje Roman Ullmann. “Hrubá stavba je hotová za dva dny, dům k dokončení předáváme zákazníkům do dvou měsíců. Sami si pak mohou podle svých časových a finančních možností řídit dokončovací práce.”

Foto: Lias Vintířov
Stavba domu - druhé podlaží

Skvělé vlastnosti oceníte při výstavbě i bydlení

Domy jedním tahem mají všechny vlastnosti, kterých si ceníme na klasických zděných domech - dlouhou životnost, výborné tepelněizolační parametry, vysokou požární odolnost a příjemné mikroklima v zimě i v létě. Základem inovativní stavebnicové technologie jsou pečlivě připravené velkoplošné díly z Liaporbetonu, které v sobě mají již připravené kompletní vytrubkování a krabičky pro elektroinstalaci, prostupy a drážky pro rozvody vody i kanalizace. U patrových domů jsou připraveny v konstrukci hrubé stavby také prostupy pro rozvod vzduchotechniky. Dokončení takového domu je pak snazší a znatelně rychlejší. Časovou i finanční úsporu přináší také hladké stěny, na které místo klasických omítek přijdou sádrové stěrky.

Foto: Lias Vintířov
Před osazením výplní otvorů

Typový projekt domu zdarma

Katalog Dům jedním tahem nabízí 20 typových nízkoenergetických domů, které mají „ve výbavě“ řízené větrání či tepelné čerpadlo. Všechny nabízejí dispozice odpovídající moderním trendům bydlení a reflektují nejčastější požadavky zákazníků. Kompletní typový projekt domu včetně řemesel nabízí DJT k objednávce domu zcela zdarma. Jako bonus navíc získáte také zdarma i Průkaz energetické náročnosti budovy. Celkem tak ušetříte 55.660 Kč.

Foto: Lias Vintířov
Dům jednim tahem

Nové virtuální prohlídky

Jako novinku letos Dům jedním tahem připravil pro zákazníky novou virtuální vesničku, v níž si s VR brýlemi ve 3D mohou prohlédnout domy z aktuálního katalogu jako ve skutečnosti v sídle firmy ve Vintířově. Díky tomu si udělají lepší představu o velikosti, uspořádání a dispozičním řešení jednotlivých domů. Vesničku ve 2D virtuální realitě je také možné si prohlédnout přímo na webu www.dumjednimtahem.cz.

Další články

Načítám