Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) se rozmyslela a už nechce prodávat svůj dům v obci Černý Vůl. Přitom tam předloni málem došlo k vraždě a o víkendu v těsné blízkosti zahynuli dva lidé, kteří byli nalezeni uhořelí v zahradním domku. "Ne, neprodám to tam," řekla Super.cz.

"Můj Mirek mi řekl, že trh s nemovitostmi devalvuje a bude lepší, když tenhle dům budeme pronajímat a na hypotéku si koupíme nový. Z pronájmu budeme hypotéku splácet," svěřila Agáta a nerozmyslela se ani po víkendové události. "Těch lidí je mi samozřejmě líto, i když jsem je asi ani neznala. A ještě víc mne vyděsilo, že se vše odehrálo jen tři metry od našeho domu, kde byl v tu chvíli Kryšpín, Mirek a naše chůva," vyprávěla.

"Teď by si to ale asi jen těžko někdo pronajal. Budeme mít spoustu práce to tam uvést do pořádku. Nejen, že máme plnou zahradu popela, ale schytal to i bazén. Ani nechci přemýšlet, co v tom popelu může všechno být," otřásla se. "Mirek mi vyprávěl, že když se ta uhořelá těla odklízela, viděl dokonce i zčernalou lidskou nohu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám