Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) prožívá spokojené období. Pravidelně koncertuje a dcerka Natálka, kterou má s manželkou Lucií, mu dělá samou radost. Jak nám sám prozradil, dokonce by chtěl trochu zvolnit, aby se více mohl věnovat rodině.

„V září jsem vystupoval pětadvacetkrát, což jsem přehnal, protože to se nemá. Pak jsou unavené hlasivky a celý člověk. Hlavně mám rodinu, se kterou bych chtěl být. Vždycky přijedu až večer a obě už spí,“ svěřil se Super.cz zpěvák na vzpomínkovém koncertě na Ivetu Bartošovou v pražské Lucerně. „Teď navíc budu v muzikálu, kde budu mít hlavní roli, tak to budu pryč i přes den," dodal.

Pozitivum ale vidí v tom, že vydělá peníze. "Snažím se, střádám peníze, člověk v téhle době nikdy neví, co se bude dít. Chceme se i stěhovat, protože byt je nám už malý,“ svěřil se nám zpěvák, který by rád rodinu rozšířil o dalšího člena. Na otázku, zda se nechtějí stěhovat do většího kvůli tomu, že už je na cestě, s úsměvem odpověděl: „To se nikdo nedoví, ty můj kvítku medový.“

S prvorozenou dcerou oslaví zpěvák v prosinci druhé narozeniny a roli tatínka si velmi užívá. Radost mu dělá i to, že Natálka po něm zdědila hudební vlohy. „Zpívá a drží rytmus a tóny, tam to vidím hodně, zpívá si všude, to jsem jako malý dělal také, tak to má po mně,“ dodal Bohuš Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám