Hlavní obsah
Článek

Vidí ji ve městě, neodváží se za ní přijít a odchází smutně domů. Otevírá sociální sítě a hledá svůj šťastný konec. Pozvat někoho na kávu je dnes jednodušší přes internet.

Seznamovací aplikace jsou proto čím dál více využívanou platformou. Počet uživatelů roste a s ním roste i počet zamilovaných příběhů, které začaly právě tam. Naživo nesmělí, odvážní online. Jak si ale zvolit tu správnou aplikaci a využít ji tak, abyste našli, co hledáte?

Jak poznám dobrou seznamku?

Vztahy jsou samy o sobě dost komplikované, nemusí být složitá ještě i seznamka. Potřebuje proto jednoduché ovládání, co nejvíce výhod bez poplatků a hlavně – když se zaregistruji, tak ať jsem vidět! Takové je heslo i nové seznamovací aplikace BTRFLY.

Říká se, že méně je někdy více, ale upřímně je to spíše ještě méně. BTRFLY to ví, a proto plní veškeré výše zmíněné požadavky, a navíc přinaší nové funkce, které obvykle na seznamkách nejsou.

BTRFLY je víc než jen swajpování

Slovenská aplikace byla vyvinuta pro všechny, kteří chtějí poznat lidi ve svém blízkém i vzdáleném okolí. Cestou do obchodu, v klubu, na festivalu či ve svém městě. Dá se využívat v bezplatné verzi, ale i s předplatným členstvím, a díky tomu viditelnějším profilem. Pomůže překonat prvotní fázi seznamování plnou nervozity a je s vámi všude tam, kde by vás jinak nebylo vidět.

Foto: BTRFLY.app
Díky propracovanému algoritmu vám BTRFLY nabídne jen ty nejrelevantnější lidi ke spárování

Je jiná než všechny ostatní

Pyšní se funkcí, která lidem jinde chyběla. Jste v novém městě a nic tam neznáte? Chcete se jít bavit, ale nevíte, kam se vyplatí jít? V aplikaci se dá velmi lehce zjistit, jaký podnik nebo jaká událost se nachází v okolí. Též vidíte, kdo na místě právě je a zda to tam žije. Ulehčuje tak nejen samotné seznamování, ale i výběr místa. Žádný make-up ani gel na vlasy nevyjdou na zmar.

Foto: BTRFLY.app
Aktualizovaný seznam klubů vám vždy ukáže, kde to žije a kde nesmíte

Lidé v blízkosti jsou si ještě bližší

Festival, párty, ulice, po které kráčíte. Lásku můžete najít přesně tam, kde se právě nacházíte. Bez stresu, zpocených rukou a nevydařených úvodních řečí. Stačí jeden swipe a dobrodružství začíná.

Foto: BTRFLY.app
Jednou provždy zahoďte strach z oslovení cizích lidí v okolí a to díky funkci Lidé v blízkosti

Méně sami, víc spolu

Pandemické časy seznamování v podnicích příliš nepřály, a tak seznamky přivítaly velký počet nových uživatelů. Člověk je tvor společenský, takto se mu otevřel nový prostor na to najít si společnost. Na večer, na pivo, na výlet i na život. Ať už hledáte cokoli, seznamovací aplikace, jakou je i BTRFLY, jsou tím nejlehčím a nejpříjemnějším prostředkem.

Aplikaci BTRFLY je možné jednoduše stáhnout do mobilu na Google Play i Apple Store.

Buďte vidět a zažijete motýlky v břiše i vy!

Ke stáhnutí zde.

Další články

Načítám