Hlavní obsah
Článek

Dvacetiletá Nikola Slaníčková, která se proslavila svou prací na mítincích Jiřího Paroubka, na rozdíl od bývalého předsedy ČSSD možná nemá až tak sexy mozek jako její exšéf, zato se však může pyšnit úplně jinými přednostmi. Z Nikoly se stala profesionální modelka, která vůbec nemá problém s nahotou. Podívejte se do fotogalerie na její odvážné snímky.

Nikola je velmi otevřený a odvážný člověk. Loni se dokonce přiznala k tomu, že chodí s gay pornohercem Adamem Blackem. Sama by prý ale nikdy erotiku netočila. „Ale focení aktů mě neskutečně baví,“ chlubí se. Fotografové oceňují, že se jí v poslední době zdokonalily křivky a i ňadra má prý mnohem plnější. Navíc prý umí neuvěřitelně pózovat a má úžasné sexy pohledy. Ostatně posuďte sami.

Slaníčková pracovala pro Paroubka ještě v době, kdy byl v čele sociální demokracie a objížděl volební mítinky. „Vždy na mě byl hodný a usmíval se. Ale s tou prací jsem sekla. Tolik to neneslo a navíc se někteří lidé ve štábu nechovali nejlíp,“ dodává kráska, které si už všimla i americká a australská mutace časopisu pro dospělé Penthouse a nafotili s ní řadu krásných snímků.

Reklama

Další články

Načítám