Hlavní obsah
Článek

Má za sebou hvězdnou kariéru producenta, dělal s největšími světovými hudebními esy. Porotce obou řad soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) si ale rozhodl změnit život od základu. Jak nám již dříve potvrdil, začal hrát profesionálně basketbal, nyní se ale živí i jako dýdžej.

„Hrál jsem už začátkem devadesátých let, když jsem dělal kariéru dýdžeje v rádiu. Pak jsem si dal dvacetiletou přestávku a vrátil se k hraní koncem minulého roku. Proč? Baví mě kontakt s lidmi a reakce publika,“ prozradil krátce před svým pátečním pražským vystoupením v Cavalli klubu Slávik. Každé hraní je pro něj prý zážitkem, a že nebude asi tak úplně neschopný, ukazuje výčet štací, které má již za sebou.

„Hrál jsem v Bratislavě, Košicích, Ostravě, Trenčíně a na dalších mnoha místech. Všechny si je ani nepamatuji. Milé je, že se nám s mým manažerem Michalem Šedou na léto začíná ozývat i zahraničí, například Polsko, Ukrajina a Ibiza,“ raduje se vytáhlý manažer, který s produkováním rozhodně nekončí.

„Právě jsme s Royal Elements dokončili dva songy pro Moniku Povýšilovou. Však je také Monika sama v pátek představí,“ dodal vyhlášený milovník žen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám