Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písničkář Pokáč, vlastním jménem Jan Pokorný, se stal dvojnásobným tatínkem. Jeho manželka Eliška (za svobodna Klučinová) přivedla na svět syna, který dostal jméno Tobiáš.

„Tobiáš Pokorný, vítej, teď to teprve bude jízda,“ pochlubil se na sociálních sítích šťastný otec, který už má doma syna Teodora (1,5).

Písničkáři hned gratulovali jeho kolegové nejen z hudební branže. „Vy jedete, gratuluju,“ vzkázala Nikol Leitgeb. „Moc gratuluji,“ napsala i zpěvačka Lucie Bílá, pro niž Pokáč napsal řadu textů.

Oblíbený písničkář se s Eliškou Klučinovou oženil loni v říjnu, když už byl na světě jejich první syn Teodor. Svatbu totiž odkládali kvůli koronavirovým restrikcím.

„Svatbu jsme nestihli, ani to nebylo nějak spojené jedno s druhým. Svatbu uděláme, až to půjde. Až budeme moct udělat hezkou svatbu, a nejen někde něco podepsat na radnici v rouškách,“ vysvětloval tehdy Super.cz Pokáč, který si otcovství užíval hned od začátku.

„Je to malinký človíček, ke kterému se hrozně rád vracím domů, mám ho hrozně rád. Eliška všechno zvládá a já se snažím pomáhat. Užíváme si to,“ říkal po narození prvního syna.

Jeho manželka Eliška je bývalá atletka, vícebojařka a bronzová medailistka z halového mistrovství Evropy z roku 2015. Pokáčovi fanoušci ji mohli vidět také v klipu k písničce Úplně levej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám