Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicola Coughlan (35) se pochlubila fotkou ve sportovním úboru po ranním cvičení a fanouškům neuniklo, že oblíbená herečka rapidně zhubla. V legínách a podprsence byl úbytek váhy rozhodně znát.

„Když jdu ráno před prací cvičit, připadá mi, že si zasloužím medaili,“ popsala zrcadlové selfie.

Není jasné, jestli se Nicola opřela do hubnutí, nebo zkrátka cvičí pravidelně. Na snímku z posilovny se ale ani trochu nepodobala své postavě Penelope ze seriálu Bridgertonovi. Ostatně okázalé róby s nadýchanými rukávy jí pár kil navíc vždycky přidaly.

Ačkoliv svou postavu Nicola sama nikdy veřejně neřešila, loni v březnu čelila hejtům moderátorky Amandy Richards z podcastu The Big Calf. Ta ji označila za „tlustou holku“, která se snaží zakrýt kila navíc nevhodným doplňkem.

„Ta tlustá holka z Bridgertonových oblékla na Glóby černý svetr. Je jedno, jak sexy nebo styloví jste, když jste tlustá holka, vždycky budete přemýšlet nad černým svetrem, který to zakryje, a nakonec ho obléknete, protože máte pocit, že musíte,“ napsala tehdy na Twitteru.

Herečka ji ovšem usadila s tím, že svetr byl od začátku součástí outfitu, protože model byl tak navržen, a upozornila moderátorku, že má jméno. Richards si pak nasypala popel na hlavu a herečce se omluvila.

Třetí série Bridgertonových by se měla točit právě kolem postavy Penelope a Colina. Natáčení odstartovalo začátkem léta, datum uvedení si však Netflix zatím nechává pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám